NU IN VERKOOP! NIEUWBOUWPROJECT PARKRAND ESTATE: 29 ENERGIEZUINIGE APPARTEMENTEN
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. NU IN VERKOOP! NIEUWBOUWPROJECT PARKRAND ESTATE: 29 ENERGIEZUINIGE APPARTEMENTEN

NU IN VERKOOP! NIEUWBOUWPROJECT PARKRAND ESTATE: 29 ENERGIEZUINIGE APPARTEMENTEN

Nieuwbouwproject Parkrand Estate bestaat uit 29 comfortabele en energiezuinige appartementen aan de rand van de wijk Groenewei. Vanuit je appartement kijk je uit over Park Meerstad, dat als een soort landgoed aan je voeten ligt.

De verkoop is gestart!

De verkoop van de 29 appartementen is gestart! Je kunt je nu officieel inschrijven, daarnaast staan de interactieve brochure, het stappenplan, de contractstukken en de prijslijst online. Deze documenten kun je bekijken via het knopje ‘downloads’ op de projectwebsite. Je hebt tot woensdag 1 februari 12.00 uur de tijd om je inschrijving definitief te maken door het ‘inschrijfformulier appartementen’ in het online woondossier op de projectwebsite in te vullen.

Parkrand Estate: een eyecather aan de rand van Groenewei

Parkrand Estate biedt voor elk wat wils; van comfortabele appartementen van 72 vierkante meter tot een penthouse van maar liefst 275 vierkante meter. In Parkrand geniet je van het beste van twee werelden. Je ervaart de ruimte en natuur van Groenewei. Flaneer door het grote, glooiende, groene Park Meerstad. Of recreeër op het strandje aan het Woldmeer. Daarnaast is de wijk het levendige, kloppende hart van Meerstad. In de buurt vind je diverse voorzieningen zoals een supermarkt op steenworp afstand.

De appartementen worden voorzien van vloerverwarming en kunststof kozijnen met triple-glas. Het woongebouw wordt verwarmd door een water -warmtepomp en elk appartement heeft een individuele WTW-installatie (wtw staat voor warmteterugwinning). In de winter zit je behaaglijk warm en in de zomer lekker koel.

Prijzen vanaf € 329.500,- v.o.n. Klik hier voor meer informatie over nieuwbouwproject Parkrand Estate.

Wonen in Groenewei

Groenewei ligt tussen de wijken Meeroevers en Tersluis naast Park Meerstad en het Woldmeer. Je woont ook hier midden in de natuur en toch fiets je in slechts 20 minuten naar het centrum van de stad. De wijk is nog in ontwikkeling, maar wordt rijk aan groene binnenplaatsen en dorpse straatjes die verbonden worden door een zogenaamde slowlane, een route voor langzaam verkeer. Het wordt een veilige en gezellige wijk door de vele openbare groene ruimtes waar kinderen kunnen spelen en waar je lekker kunt ontspannen. In totaal komen er zo’n 350 woningen in Groenewei te staan.