Nu in verkoop | Nieuwbouwproject Parkrand BLVD: 18 rijwoningen
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Nu in verkoop | Nieuwbouwproject Parkrand BLVD: 18 rijwoningen

Nu in verkoop | Nieuwbouwproject Parkrand BLVD: 18 rijwoningen

Nieuwbouwproject Parkrand BLVD ligt in Groenewei. Net buiten het rumoer en de drukte van de stad. Waar je zowel een glooiend groen park als een groot meer als voortuin hebt. En toch profiteert van dynamiek en voorzieningen dicht bij. Spreekt dit jou aan? Dan is het nieuwbouwproject Parkrand BLVD echt iets voor jou.

De verkoop is gestart!

De verkoop van de 18 rijwoningen in Parkrand BLVD is nu gestart! Vanaf nu vind je alle verkoopdocumentatie zoals inschrijfformulier, brochure, stappenplan en prijslijst online op de projectwebsite. De inschrijving sluit op woensdag 12 oktober om 12.00 uur.

Wil je nog wat extra informatie voordat je je inschrijft? Kom dan op woensdag 5 oktober tussen 17.00 en 19.00 uur langs bij de start verkoop voor vragen. Dit is hét moment om meer informatie te krijgen over de woningen en in gesprek te gaan met de adviseurs van Parkrand BLVD. De start verkoop wordt gehouden in restaurant Het StrandHuis, Waterviolier 5 in Meerstad.

Energiezuinige en royale rijwoningen

De 18 royale en energiezuinige rijwoningen van Parkrand BLVD liggen wat verhoogd in het landschap, op een gemetseld terras. Van hieruit kijk je weids uit over de brede Vossenburglaan met daar achter Park Meerstad en het Woldmeer. Een uitzicht dat nooit verveelt!

De woningen bieden van binnen veel ruimte. Ze hebben een woonkamer met open keuken, minimaal drie slaapkamers en een zolder die je naar wens kunt indelen. Verder zijn ze voorzien van een tuin, eigen berging en twee eigen parkeerplekken.

Klik hier voor meer informatie over de rijwoningen.

Appartementen Parkrand BLVD

Nieuwbouwproject Parkrand BLVD is voor alle leeftijden, er komen ook 29 gevarieerde appartementen. waaronder twee luxe penthouses met twee woonlagen. Deze appartementen variëren in oppervlakte van ongeveer 70 tot ruim 270 vierkante meter. Ze hebben allemaal een eigen parkeerplaats en een balkon of dakterras. Eind dit jaar gaan deze appartementen in verkoop. Klik hier voor meer informatie over de appartementen.

Wonen in Groenewei

Groenewei ligt tussen de wijken Meeroevers en Tersluis naast Park Meerstad en het Woldmeer. Je woont ook hier midden in de natuur en toch fiets je in slechts 20 minuten naar het centrum van de stad. De wijk is nog in ontwikkeling, maar wordt rijk aan groene binnenplaatsen en dorpse straatjes die verbonden worden door een zogenaamde slowlane, een route voor langzaam verkeer. Het wordt een veilige en gezellige wijk door de vele openbare groene ruimtes waar kinderen kunnen spelen en waar je lekker kunt ontspannen. In totaal komen er zo’n 350 woningen in Groenewei te staan.