Nu in verkoop – Project ‘De Vossenburglaan fase 2’ in Tersluis
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Nu in verkoop – Project ‘De Vossenburglaan fase 2’ in Tersluis

Nu in verkoop – Project ‘De Vossenburglaan fase 2’ in Tersluis

De verkoop van 16 royale woningen en 1 unieke zelfbouwkavel van het nieuwbouwproject ‘De Vossenburglaan fase 2’ is gestart. Belangstellenden kunnen zich vanaf nu inschrijven tot 18 juni 17.00 uur via de makelaar Pandomo. Het project telt 5 rijwoningen, 8 halfvrijstaande woningen en 3 vrijstaande woningen. Er is één special beschikbaar: een unieke zelfbouwkavel.

ROYALE WONINGEN MET TUIN OP HET ZUIDEN

Het project ligt aan de Vossenburglaan, de route die langs Groenewei, langs Park Meerstad en door Tersluis loopt. De woningen hebben standaard drie ruime slaapkamers, een (aangebouwde) berging of garage en een tuin op het zuiden. De woningen worden gekenmerkt door een verrassende architectuur, volop ruimte en een hoogwaardige afwerking. De variaties in gevel en kap geven het geheel een speelse uitstaling. De woonoppervlaktes variëren van 126 tot 155 m2.

Zoals in heel Meerstad, worden de woningen volledig gasloos. Tevens worden ze opgeleverd met onder andere luxe sanitair en tegelwerk, een lucht-water-warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. De prijs varieert tussen €315.000 en €477.500 v.o.n. Lees hier meer over het project en bekijk de ligging van de kavels.

SPECIAL ZELFBOUWKAVEL

Naast de 16 nieuwbouwwoningen komt er in fase 2 ook een special (vrije kavel) met een unieke woning. De koper van deze kavel zal hier een vrijstaande woning met een toren realiseren, als herkenbaar punt in de wijk.

WONEN IN TERSLUIS

Tersluis ligt ten noorden van het Woldmeer, naast Park Meerstad en aan de open vaarverbinding tussen stad en wad. Deze tweede wijk van Meerstad is volop in aanbouw. Bijzondere trekpleisters van Tersluis worden de sluis en de haven. Hier komt een gezellig dorpsplein bestemd voor winkeltjes en een terras. In de haven is plek voor boten van bewoners en passanten.