NU IN VERKOOP – PROJECT ‘WEIDS WONEN IN GROENEWEI’
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. NU IN VERKOOP – PROJECT ‘WEIDS WONEN IN GROENEWEI’

NU IN VERKOOP – PROJECT ‘WEIDS WONEN IN GROENEWEI’

De verkoop van 31 luxe woningen van het nieuwbouwproject ‘Weids Wonen in Groenewei’ is gestart. Belangstellenden kunnen zich vanaf nu inschrijven tot 4 juni a.s. 12.00 uur via de makelaars Pandomo of Thuis Nieuwbouwmakelaars. Het project biedt een gevarieerd aanbod met 1 vrijstaande woning, 6 halfvrijstaande woningen, 11 rijwoningen en 13 geschakelde woningen. De woningen worden gerealiseerd aan de Blaarkop, de weg aan de rand van Groenewei.

Wonen met een weids uitzicht

De 31 luxe woningen vormen de landschappelijke lijst, de zachte overgang tussen de wijk en het landschap eromheen. Een unieke plek waar je je midden in de natuur waant aan de rand van een woonwijk. Vanuit de woningen en in de wijk geniet je van een weids uitzicht over het groen en water. Het project heeft een grote diversiteit in woningtypes, van royale (half) vrijstaande woning met garage tot een veelzijdige (levensloopbestendige) rijwoning, toepasselijk vernoemd naar weidebloemen. De kaart hieronder geeft de verschillende woningtypes en locatie in het project weer.

Situatiekaart woningtypes ‘Weids Wonen in Groenewei’

De woningen worden voor het grootste deel van hout. Het natuurlijk vergrijsde hout is zorgvuldig gecombineerd met een lichte steen. De strakke detaillering, vormgeving en het contrast van de antracieten daken en kozijnen met het lichte gevelmateriaal maken het ontwerp eigentijds en modern.

Het gevarieerde aanbod aan woningen maakt het project geschikt voor starters, gezinnen en senioren. De prijzen variëren van € 283.000 tot € 475.000 v.o.n. met woonoppervlaktes van 84 tot 158 m2. Lees hier meer over het project en bekijk de ligging van de kavels.

Wonen in Groenewei

Groenewei ligt tussen de wijken Meeroevers en Tersluis naast Park Meerstad en het Woldmeer. De wijk is nog in ontwikkeling, maar wordt rijk aan groene binnenplaatsen en dorpse straatjes die verbonden worden door een zogenaamde slowlane, een route voor langzaam verkeer. De wijk ligt direct aan Park Meerstad. Aan de oostzijde komt een buurtsuper en een tweede basisschool met kinderopvang. Buslijn 5 stopt ieder halfuur bij de entree van de wijk. In totaal komen er zo’n 350 woningen in Groenewei te staan. Lees hier meer over Groenewei.