NU IN VERKOOP – PROJECT ‘WONEN IN DE GROENGAARD’ IN GROENEWEI
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. NU IN VERKOOP – PROJECT ‘WONEN IN DE GROENGAARD’ IN GROENEWEI

NU IN VERKOOP – PROJECT ‘WONEN IN DE GROENGAARD’ IN GROENEWEI

De verkoop van 21 woningen van het nieuwbouwproject ‘Wonen in de Groengaard’ is gestart. Belangstellenden die graag in aanmerking willen komen voor de woningen kunnen zich online inschrijven via wonenindegroengaard.nl. De inschrijfperiode duurt tot vrijdag 26 juni 12.00 uur. Het project telt 16 bungalows en 5 herenhuizen. De woningen worden gerealiseerd aan de Blaarkop, de weg aan de rand van Groenewei.

Comfortabel levensloopbestendig wonen

De bungalows zijn voor comfortzoekers. Dankzij een slaapkamer en badkamer op de begane grond is het ideaal voor gelijkvloers wonen. De bovenverdieping is naar eigen wens in te delen. Bijvoorbeeld een 2e of een 3e slaapkamer, een werkkamer en/of een 2e badkamer. De bungalows zijn gunstig gelegen zonder directe overburen. De woningen zijn aan de voorzijde voorzien van een ruime oprit met voortuin en terras en aan de achterzijde van een besloten patio tuin. Een tweede, eigen parkeerplaats bevindt zich aan de zijkant van de rij. De bungalows worden gerealiseerd met een houten pergola en een berging. Daarnaast behoort een veranda tot de mogelijkheden. Ook aan duurzaamheid, energiezuinigheid en ecologie is gedacht. De bungalows zijn uitgerust met een luchtwarmtepomp in combinatie met zonnepanelen en sedumdak. Gesloten nestkasten voor vogels dragen bij aan de biodiversiteit.

De prijzen variëren van € 364.500 tot € 407.500 v.o.n. met woonoppervlaktes van 103 m2 tot 114 m2. Lees hier meer over het project en bekijk de ligging van de kavels.

Royaal wonen met zicht op park en water

De 5 rijwoningen zijn ruime kubistische herenhuizen en beschikken over drie woonlagen en parkeergelegenheid op eigen terrein. Elke woning heeft een andere derde woonlaag. De ene woning heeft een grotere zolderverdieping, de ander een groter dakterras. Deze diversiteit zorgt voor opvallende verspringende gevels. In combinatie met het platte dak geeft het de woningen een individuele, stedelijke uitstraling. Ook bij de herenhuizen wordt er een houten pergola in vorm van een dubbele carport gerealiseerd.

De verdieping biedt ruimte voor drie slaapkamers en een badkamer. De zolderverdieping is naar eigen wens in te delen. Daarnaast behoort zowel straat als tuin gericht wonen tot de mogelijkheden. De beide hoekwoningen worden gerealiseerd met een erker aan de zijkant. Die biedt aan de ene kant uitzicht op het groene hof en aan de andere kant het landschap. De tussenwoningen kenmerken zich door een groot venster op de begane grond. Een erker behoort tot de opties.

De prijzen variëren van € 319.500 tot € 352.500 v.o.n. met woonoppervlaktes van 135 m2 tot 152 m2. Lees hier meer over het project en bekijk de ligging van de kavels.

Wonen in Groenewei

Groenewei ligt tussen de wijken Meeroevers en Tersluis naast Park Meerstad en het Woldmeer. De wijk is nog in ontwikkeling, maar wordt rijk aan groene binnenplaatsen en dorpse straatjes die verbonden worden door een zogenaamde slowlane, een route voor langzaam verkeer. De wijk ligt direct aan Park Meerstad. Aan de oostzijde komt een buurtsuper en een tweede basisschool met kinderopvang. Buslijn 5 stopt ieder halfuur bij de entree van de wijk. In totaal komen er zo’n 350 woningen in Groenewei te staan. Lees hier meer over Groenewei.