Nu in verkoop: unieke vrije kavels aan het water in De Zeilen, Meerstad
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Nu in verkoop: unieke vrije kavels aan het water in De Zeilen, Meerstad

Nu in verkoop: unieke vrije kavels aan het water in De Zeilen, Meerstad

De verkoop van eilandproject Staglanden is gestart! Het project bestaat uit 33 bouwrijpe vrije kavels voor vrijstaande woningen gelegen aan één van de schoonste en mooiste meren van Nederland: het Woldmeer. Ben je op zoek naar een unieke woonlocatie in Groningen? Wil je zelf aan het roer staan van de creatie van jouw woning? Dan zijn de wooneilanden van Staglanden de volmaakte waterrijke plek voor jou.

Over eilandproject Staglanden

De kavels van Staglanden liggen in de wijk De Zeilen. Wonen in De Zeilen betekent genieten van water en van natuur. De Zeilen is de vierde wijk van Meerstad en ligt tussen de lijst van het Noordelijke landschap en het natuurgebied Harksteder Broeklanden. De Zeilen is doorweven met natuur: bosrijke gebieden, weidse uitzichten, nieuw én bestaand groen.

Eilandproject Staglanden mondt vanaf de Vossenburglaan uit in twee wooneilanden. Alle kavels hebben een tuin aan het water en beschikken over een eigen aanlegplaats voor een boot. Hier geniet je van vrij uitzicht op Groningse luchten, ruisend riet en het mooie Woldmeer. De kavels hebben een oppervlakte tussen de 541 m2 en 1.071 m2. vanaf prijs
€ 245.479,- v.o.n.

Inschrijfprocedure

Vanaf nu is het inschrijfformulier op onze website beschikbaar. Op het inschrijfformulier kun je een viertal voorkeurkavels aangeven. De sluitingsdatum is zondag 11 september om 17.00 uur. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal er door een notaris geloot worden. Wij streven ernaar om uiterlijk donderdag 15 september iedereen te informeren over de uitslag van de loting. Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op de projectpagina.

Extra openingstijden informatie- en verkoopcentrum

Ons informatie- en verkoopcentrum heeft, tijdens de inschrijfperiode, extra openingsdagen op zaterdag 3 september en zondag 11 september van 10.00 uur tot 14.00 uur. Kijk voor de actuele openingstijden op de pagina contact.