Optimistcursus en privé zeillessen op het Woldmeer
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Optimistcursus en privé zeillessen op het Woldmeer

Optimistcursus en privé zeillessen op het Woldmeer

Goed nieuws voor alle zeilliefhebbers! Zeil-Surfschool Meerstad zal dit jaar opnieuw cursussen en privélessen aanbieden voor beginners en gevorderden vanaf Strand Meeroevers.

Optimistencursus

Het Woldmeer is erg goed geschikt voor de kleine kapiteinen die lekker in de optimist willen zeilen. Speciaal voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar is er de waterkidsclub voor beginnende en gevorderde optimisten. Tijdens deze cursus leer je onder begeleiding van ervaren instructeurs op een rustige en vooral leuke manier alle dingen die bij het zeilen komen kijken.

Wanneer?

De optimistcursus vinden plaats in de weekenden van mei, juni en september. De cursustijden zijn op zowel zaterdag als zondag van 13.00 uur tot 16.30 uur op Strand Meeroevers. Voor de zomer starten de lessen op 11 mei en na de zomer op 7 september.

Inschrijven

Meer weten over de optimistcursus in Meerstad of direct inschrijven? Kijk dan op deze pagina. Voor vragen kun je terecht bij Zeil-Surfschool Meerstad.

Privé zeillessen

Privé zeillessen voor kinderen vanaf 14 jaar en volwassenen is op aanvraag mogelijk. Informeer bij Zeil-Surfschool Meerstad voor de mogelijkheden.