Sporten met de SportContrainer in Meerstad
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Sporten met de SportContrainer in Meerstad

Sporten met de SportContrainer in Meerstad

Heerlijk sporten in de buitenlucht terwijl je geniet van het groen en het water. Dat kan in het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen. Een rondje hardlopen, wandelen of fietsen door de natuur behoord al tot de mogelijkheden Meerstad. Maar deze zomer kun je nog veel meer sporten beoefenen in de buitenlucht op strand Meeroevers met de SportContrainer van Sport 050.

Duizend-en-een-sporten

Meer bewegen, vooral als je een zittend beroep hebt, is ontzettend belangrijk. Daarom wil de Gemeente Groningen stadjers motiveren en helpt ze een eindje op weg met de SportContrainer. Wat dacht je van een bootcamp? Of crossfit, outdoor fitness, obstacle runs of survival? Met deze container kun je al deze dingen doen en lekker buiten bezig te zijn. De SportContrainer is een mobiele sportvoorziening die op verschillende plekken in Groningen geplaatst kan worden en is vrij te gebruiken voor iedereen. De container staat tot eind augustus op strand Meeroevers.

Hoe gebruik je de sportcontrainer?

De sportcontrainer vind je op strand Meeroevers. In het compartiment liggen kleine sport- en speelmaterialen zoals gewichten, ballen, ladder, boksbal en touwen. De beheerde van de snackcorner op strand Meeroevers kan het compartiment voor je openen. De contrainer is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Ga respectvol met de spullen om en ruim de spullen na gebruik weer op. Het gebruik is op eigen risico.

Deel je sportverhaal

Ga jij de SportContrainer uitproberen? Laat ons weten hoe je traint en wat je er van vindt. Film je sportsessie met je GoPro of maak een foto en gebruik de hashtag #sportcontrainermeerstad als je dit op social media plaatst.

Meerstad – Nieuwbouw en kavels in het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen.
De SportContrainer op strand Meeroevers in Meerstad, Groningen