Start verkoop Fase 2 van nieuwbouwproject MEER in Meeroevers
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Start verkoop Fase 2 van nieuwbouwproject MEER in Meeroevers

Start verkoop Fase 2 van nieuwbouwproject MEER in Meeroevers

Wonen in een groene en waterrijke omgeving met veel ruimte en vrijheid om je heen. Wie wil dat nou niet? Op een van de mooiste plekken in wijk Meeroevers verrijst straks het nieuwbouwproject MEER van Heijmans Vastgoed.

MEER doet zijn naam eer aan. Hier geniet je namelijk van meer woongenot, op fietsafstand van het bruisende stadshart. En met de natuur om de hoek en onder andere een school, een kinderdagopvang en een gezondheidscentrum op loopafstand biedt MEER in alle opzichten meer!

Rij- en halfvrijstaande woningen
Het woningbouwproject telt straks 46 royale eengezinswoningen, waarvan 38 rijwoningen en 8 halfvrijstaande woningen. Ze zijn voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en een warmtepomp, dus duurzaam en met lagere maandlasten. Dankzij de diverse ontwerpen van de architect en de vele opties die je binnenshuis hebt, is geen huis hetzelfde.

Start verkoop
In juli is Fase 1 van dit project gestart met de verkoop, inmiddels zijn al deze woningen onder optie. Op zaterdag 16 september gaat Fase 2 met de laatste woningen in verkoop! Wil jij graag meer weten over dit leuke project en de woningen of wil je misschien zelfs al inschrijven? Kom dan tussen 11:00 uur en 15:00 uur langs tijdens de Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum, Peizerweg 74 in Groningen.