Start verkoop vrije kavels Tersluis!
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Start verkoop vrije kavels Tersluis!

Start verkoop vrije kavels Tersluis!

Op zaterdag 16 april houdt Meerstad van 11.00 tot 15.00 uur ‘Open Huis’ en kan iedereen zich laten onderdompelen in de wereld van Meerstad. Daarnaast staat deze dag ook in het teken van de officiële start verkoop van de vrije kavels in Tersluis, de nieuwe wijk van Meerstad. Belangstellenden voor zelfbouw op deze locatie kunnen zich vanaf 11.00 uur inschrijven op een voorkeurskavel!

Vrije kavels op unieke wooneilanden
Is het altijd al uw wens geweest om uw eigen huis te bouwen? Een (half)vrijstaand huis met bijvoorbeeld een plat dak, helemaal van hout en misschien wel energieneutraal of levensloopbestendig? In Tersluis kan het allemaal. Want op uw eigen kavel bepaalt u zelf de grootte van uw woning, het ontwerp, het aantal kamers en de indeling.

Op een van de drie prachtig gelegen schiereilanden in Tersluis heeft u de mogelijkheid uw woondroom waar te maken. In totaal worden er 40 kavels aangeboden, variërend in oppervlakte van 451 m2 tot 963 m2. De vrije kavels zijn beschikbaar vanaf € 136.688 v.o.n.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en voorwaarden rond het bouwen van een eigen huis? Kom langs op zaterdag 16 april! Wij vertellen u er graag alles over.

Inschrijven!
Wilt u zich graag inschrijven voor uw voorkeurskavel(s), dan kan dat tot en met zondag 8 mei 2016. Inschrijven is mogelijk door langs te komen in ons informatie- en verkoopcentrum of door hier het inschrijfformulier te downloaden. Het formulier kan worden afgegeven op ons kantoor, per post worden verzonden naar Waterviolier 2, 9613 BH in Meerstad of per e-mail aan info@meerstad.eu. Let op: bij inschrijving is legitimatie met een geldig legitimatiebewijs van de gegadigde(n) verplicht.

I.v.m. de Open Dag Meerstad op zaterdag 16 april a.s. is ons informatie- en verkoopcentrum op zondag 17 april gesloten.