Strand- en doolhofseizoen bijna ten einde, ruim 10.000 bezoekers!
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Strand- en doolhofseizoen bijna ten einde, ruim 10.000 bezoekers!

Strand- en doolhofseizoen bijna ten einde, ruim 10.000 bezoekers!

Naast het avontuur in Maisdoolhof Meerstad, kon er dit jaar ook volop worden genoten van het naastgelegen Strand Meeroevers. Het bleek de ideale combinatie te zijn voor ruim 10.000 bezoekers afgelopen zomermaanden. Wie nog even wil genieten van de nazomer en/of wil ronddwalen in het doolhof, is dit weekend en op woensdag 17 oktober nog van harte welkom. Daarna sluiten we het seizoen op toepasselijke wijze af.

Samen met alle medewerkers van strand Meeroevers en het doolhof danken wij alle bezoekers voor hun komst! En hou de website in de gaten voor alle leuke activiteiten in 2019.

Lantaarn- en spooktocht op 19 en 20 oktober
Om het doolhofseizoen in Meerstad op een gezellige en toepasselijke wijze af te sluiten, organiseren wij op vrijdag 19 oktober een lantaarntocht voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De avond is opgesplitst in een programma voor kinderen van 4 tot 8 jaar en een programma voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Wegens grote belangstelling is de lantaarntocht inmiddels volgeboekt!

Voor iedereen die ouder is dan 12 jaar en stalen zenuwen heeft, is er op zaterdag 20 oktober een spooktocht. Daag uw gezin, familie en/of vrienden uit om mee te doen aan dit spannende evenement in het donker. Ga voor meer informatie over de lantaarn- en spooktocht naar meerstad.eu/maisdoolhof.