Succesvolle toewijzing zelfbouwkavels Groenewei
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Succesvolle toewijzing zelfbouwkavels Groenewei

Succesvolle toewijzing zelfbouwkavels Groenewei

Dinsdag 2 april was een spannende dag voor de inschrijvers op de zelfbouwkavels in Groenewei. Door middel van loting in het bijzijn van de notaris werden deze kavels een voor een toegewezen.

Tijdens de loting waren veel inschrijvers aanwezig en wachtten ze in spanning af tot ze aan de beurt waren. Van de 38 zelfbouwkavels, zijn 22 toegewezen. We wensen alle optanten succes met het ontwerpen hun droomhuis!

Wil jij ook graag jouw droomhuis bouwen? Er zijn nog een aantal zelfbouwkavels beschikbaar in De Groene Hoven en De Groene Singel. Daarnaast is het mogelijk om op een wachtlijst komen te staan van de al toegewezen kavels.

Groenewei

Groenewei is de derde wijk van Meerstad, gelegen tussen de wijken Meeroevers, Tersluis en het bijzondere park Meerstad. Er komen zo’n 350 woningen te staan. Naast zelfbouwkavels komt er een gevarieerd aanbod aan rij- en hoekwoningen, halfvrijstaande en vrijstaande woningen. Tevens komen er appartementen, patiowoningen en bungalows voor onder meer senioren. Naast koopwoningen komen er ook (sociale)huurwoningen.