Veel bezoekers op zomerse Woonmanifestatie in Meerstad
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Veel bezoekers op zomerse Woonmanifestatie in Meerstad

Veel bezoekers op zomerse Woonmanifestatie in Meerstad

Als het op zaterdagmiddag 25 graden is, dan zijn er veel mooie dingen die je kunt ondernemen. Toch kozen 170 bezoekers ervoor om deze middag naar Meerstad te komen. Een goede keuze, want niet alleen konden zij als eerste de nieuwste projecten bewonderen, zij konden zelf meemaken hoe prachtig een zomerse dag in Meerstad is.

Genieten in Meerstad
Vanaf het zonnedek van het informatiecentrum zag men de windsurfers, kajaks en zeilbootjes actief op het water, met het strand Meeroevers om de hoek. De plek in Meerstad voor een frisse duik en een dagje ontspanning. Een aantal bezoekers mocht zelfs genieten van een vaarrit over het Woldmeer. Er is namelijk geen mooiere manier om Meerstad te bekijken vanaf het water.

Levensloopbestendig wonen
De Woonmanifestatie trok gevarieerd bezoek. Starters, gezinnen met jonge kinderen en 55-plussers. Vooral de laatste doelgroep leert ons dat de interesse naar levensloopbestendig wonen blijft groeien. Een inspirerende middag voor zowel woningzoekers als voor de medewerkers van Meerstad. De persoonlijke gesprekken met (potentiele) bewoners geven ons altijd weer nieuwe en verfrissende ideeën.

Modelwaterwoning
Ook de modelwaterwoning, die deze dag speciaal geopend was, ontving veel bezoek. Had je afgelopen zaterdag geen tijd? Wees gerust, de drijvende woning gaat weer open voor een breder publiek. We richten de woonark volledig in en is vanaf eind juli gedurende enkele weken te bezichtigen. Voor informatie over de drijvende woningen of het andere woonaanbod bekijk je onze facebookpagina en/of nieuwsbrief.

Talingeneiland uitverkocht
Ook de vraag naar vrije kavels voor zelfbouw blijft groot. De laatste eilandkavel op Talingeneiland in Meeroevers is uitverkocht en er zijn nog maar een paar kavels beschikbaar in Tersluis. We werken hard aan de plannen voor nieuwe vrije kavels in de woonwijken Groenewei en De Zeilen. Voor een actuele stand van het beschikbare aanbod bekijk je onze kavelkaart.

Kom langs
Heb je interesse in een van de woonprojecten? Kom langs in ons informatiecentrum. Geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 16.30 uur, zaterdag van 12.00 – 15.00 uur en zondag van 13.30 – 16.30 uur. Of neem contact op met de verkopende makelaars.

Adres: Waterviolier 2, 9613 BH Meerstad
Telefoonnummer: 050 – 599 57 10
E-mailadres: info@meerstad.eu