Zaterdag 13 januari kavelkijkdag Tophoek, De Zeilen
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Zaterdag 13 januari kavelkijkdag Tophoek, De Zeilen

Zaterdag 13 januari kavelkijkdag Tophoek, De Zeilen

Heb jij er altijd al van gedroomd om zelf je woning te ontwikkelen en te laten bouwen? Dan is dit je kans! Donderdag 25 januari gaan wij met 10 nieuwe zelfbouwkavels in de verkoop. De kavels liggen aan de Tophoek in de wijk De Zeilen en kijken uit over een groene strook met een daarachter gelegen watergang. Kortom; een topplek om straks te genieten van je toekomstige (t)huis.

Kavelkijkdag

Op zaterdag 13 januari van 11.00 uur tot 15.00 uur organiseren wij een kavelkijkdag. Tijdens de kavelkijkdag heb jij de mogelijkheid om, onder het genot van een drankje, de zelfbouwkavels van Tophoek te bekijken en vragen te stellen aan onze collega’s. Ook ontvang je deze dag als eerste alle informatie over de kavels zoals de verkoopprocedure, kavelpaspoorten en prijzen. De kavels zijn uitgezet met lint waardoor je duidelijk kunt zien waar jouw ideale kavel ligt. Dus trek je laarzen aan en loop samen met ons jouw nieuwe woonomgeving in!

Datum: zaterdag 13 januari 2024 van 11.00 uur tot 15.00 uur
Plaats: straat Tophoek in De Zeilen, Meerstad. Volg in Meerstad de Vossenburglaan tot over de sluis en volg de borden ‘kavelkijkdag’. Er is parkeergelegenheid aanwezig.

Kun je niet naar de kavelkijkdag komen? Uiterlijk maandagmiddag 15 januari a.s. vind je ook alle informatie op de projectpagina van Tophoek.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Over Tophoek

Tophoek heeft 10 bouwrijpe kavels met een oppervlakte vanaf circa 480 m2 voor vrijstaande woningen. Prijzen vanaf € 220.704,- v.o.n. Wil je meer weten? Kijk dan op de projectpagina van Tophoek.

Over De Zeilen

Woonwijk De Zeilen verrijst in het noordoosten van Meerstad. De Zeilen heeft eilanden op het Woldmeer, boomrijke lanen in de buurten en een afwisseling van open en bosrijke gebieden. Het woonkarakter is zowel wijds en ruim als intiem en dorps. De Zeilen Meerstad is net als Groenewei Meerstad omlijst met het Groningse landschap.