Zweeds wonen komt steeds dichterbij in Meerstad
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Zweeds wonen komt steeds dichterbij in Meerstad

Zweeds wonen komt steeds dichterbij in Meerstad

Wie wel eens op vakantie is geweest in de Scandinavische landen kent ze wel. Die fraaie houten woningen, die worden gekenmerkt door hun natuurlijke, sfeervolle uitstraling en optimale wooncomfort.

Tot dusver werd deze woonstijl nog niet aangeboden in Meerstad, maar daar komt mogelijk verandering in. Meerstad ontwikkelt zich namelijk steeds verder, is ambitieus en wil woningzoekenden nu maar ook in de toekomst steeds een interessant en divers woningaanbod aan kunnen bieden. Woningen waar vraag naar is en woningen die passen in het natuur- en waterrijke landschap.

Interesse?
Dus wilt u uw Zweedse woondroom verwezenlijken? Wacht dan niet langer en deel uw interesse met ons vóór 31 december 2014, via info@meerstad.eu. Bij voldoende animo gaan wij graag met u en andere belangstellenden in gesprek tijdens een speciale startbijeenkomst. Zodat we samen kunnen kijken of we deze plannen mogelijk kunnen maken.

Heeft u vragen over dit initiatief? Kom dan langs in ons informatie- en verkoopcentrum of bezoek onze stand tijdens Nieuwbouw XL van 21 tot en met 23 november a.s. in Martiniplaza. Dan vertellen we u er graag meer over.