11 februari: Meerstad op Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 11 februari: Meerstad op Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum

11 februari: Meerstad op Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum

Op zaterdag 11 februari kan iedereen die geïnteresseerd is in nieuwbouw zich laten informeren over bestaande en gloednieuwe woningbouwprojecten in Groningen, Haren én Meerstad. Tussen 11.00 en 15.00 uur staan de makelaars en verkoopadviseurs met een informatiestand, brochures en inschrijfformulieren voor je klaar in Vesta Woonforum aan de Peizerweg 74 in Groningen.

In onze stand vertellen we je natuurlijk graag over de nieuwste plannen en ontwikkelingen en over de woonmogelijkheden in Tersluis en Meeroevers. In deze unieke omgeving aan de rand van het prachtige Woldmeer en het toekomstige Park, vind je nu en straks een divers aanbod van wonen; met onder meer schuurwoningen, waterwoningen, kavels voor zelfbouw, riante vrijstaande woningen en rij- en halfvrijstaande woningen aan het water of middenin het groen. Dat is pas echt ontspannen thuiskomen!

In verband met onze aanwezigheid in Vesta Woonforum is ons Informatie- en Verkoopcentrum in Meerstad op zaterdag 11 februari gesloten. Op zondag 12 februari ben je weer van harte welkom tussen 13.30 – 16.30 uur.