29 november – start verkoop project ‘Wonen aan het Woldmeer’ in Tersluis
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. 29 november – start verkoop project ‘Wonen aan het Woldmeer’ in Tersluis

29 november – start verkoop project ‘Wonen aan het Woldmeer’ in Tersluis

Het is zover. Nieuwbouwproject Wonen aan het Woldmeer gaat donderdag 29 november in verkoop. Je bent welkom tussen 17.00 uur en 19.00 uur bij het verkoop- en informatiecentrum Meerstad. Heb je al een specifieke woning in het vizier? Dan kan je nu al je favoriete bouwnummers doorgeven.

Type woningen
Wonen aan het Woldmeer ligt in de wijk Tersluis pal aan het prachtige Woldmeer. Je hebt keuze uit 24 lichte en ruime tussenwoningen, hoekwoningen, halfvrijstaande en vrijstaande woningen. De woningen, variëren in breedte van 5,7 m voor de tussenwoning tot 6,3 m voor de halfvrijstaande en vrijstaande woningen.

Energiezuinig en gasloos
De woningen zijn energiezuinig: uitgerust met een luchtwarmtepomp systeem voor comfortabele en duurzame verwarming en voorzien van zonnepanelen. En de woningen worden opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk. Natuurlijk zijn de woningen, net als heel Meerstad, volledig gasloos. Klaar voor de toekomst dus.

Wonen in Tersluis
Hier woon je pal aan het Woldmeer in een ruime, energiezuinige en gasloze woning met een moderne, strakke architectuur. Tersluis ligt ten noorden van het Woldmeer, naast Park Meerstad en aan de open vaarverbinding tussen stad en wad. Deze tweede wijk van Meerstad https://www.meerstad.eu/recreatie/het-woldmeer/is volop in aanbouw. Bijzondere trekpleisters van Tersluis worden de sluis en de haven. Hier komt een gezellig dorpsplein bestemd voor winkeltjes en een terras.

Meer?
Bekijk het actuele Meerstad aanbod of kom langs bij ons verkoop- en informatiecentrum en ervaar Meerstad zelf.