Kom naar verkoopevent Meerstad op zaterdag 9 december a.s.
  1. Home
  2. Nieuws & Events
  3. Kom naar verkoopevent Meerstad op zaterdag 9 december a.s.

Kom naar verkoopevent Meerstad op zaterdag 9 december a.s.

Is wonen in Meerstad ook jouw droom? Ben je op zoek naar het ultieme vakantiegevoel? Of ben je nieuwsgierig naar alle plannen in en rondom Meerstad? Kom dan op zaterdag 9 december naar Verkoopevent Meerstad in ons informatie- en verkoopcentrum! 

Tijdens het Verkoopevent informeren wij jou graag samen met de makelaars Thuis nieuwbouwmakelaars, Pandomo Makelaars en Boekholt nieuwbouw specialist over het huidige en toekomstig aanbod in Meerstad, want er valt nog genoeg te kiezen nu en in de toekomst!

Zo zijn er nog enkele nieuwbouwprojecten in verkoop in de wijk Groenewei zoals de eengezinswoningen en half-vrijstaande woningen in Parkhoven, de appartementen in Parkrand Estate en de direct beschikbare patio-woning in Stainhoes.

Maar ook in De Zeilen is er aanbod zoals de Dijkvilla’s in nieuwbouwproject Dijkzicht en de BosLodges en BosCabins van nieuwbouwproject Meerbos. Wil je liever je eigen huis ontwerpen en bouwen? Ook dat kan in De Zeilen. Kavelproject Tophoek met 10 zelfbouwkavels gaat begin volgend jaar in verkoop. De datum van de kavelkijkdag Tophoek maken we op zaterdag 9 december bekend. 

We vertellen je er 9 december graag alles over. Uiteraard informeren wij je ook over alle ontwikkelingen van (toekomstig) Meerstad en omgeving.

Kom je ook langs?

Zin om te wonen met veel ruimte, water en groen om je heen? Met het bruisende centrum van Groningen om de hoek? We verwelkomen je graag op zaterdag 9 december tussen 11.00 en 15.00 uur in ons Informatie- en verkoopcentrum aan Zijlkade 2 in Meerstad. Tot dan!

Over groenewei

Groenewei ligt van alle Meerstadwijken het dichtst bij de stad Groningen en direct aan Park Meerstad. De ontwikkeling van Groenewei is bijna klaar. De wijk wordt rijk aan groene binnenplaatsen en dorpse straatjes die verbonden zijn door een zogenaamde slowlane, een route voor langzaam verkeer. In de wijk is een basisschool met kinderopvang en een SuperHub met supermarkt en restaurant. In totaal komen er zo’n 350 woningen in deze wijk.

Over De Zeilen

De Zeilen wordt een echte waterwijk. De vierde en jongste wijk van Meerstad verrijst in het noordoosten van Meerstad naast Tersluis, tussen de sluisverbinding en natuurlijkgebied Harksteder Broeklanden. Behalve waterrijk wordt De Zeilen ook heel groen. Denk daarbij aan boomrijke lanen en talrijke groene openbare ruimtes. Hierdoor is De Zeilen straks de ideale woonomgeving voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Maar ook voor wie houdt van rust, natuur en waterrecreatie.

In De Zeilen komt een gevarieerd aanbod voor iedereen. Van (sociale)huur tot aan koop, van rij- en hoekwoningen, half- vrijstaande en vrijstaande woningen, appartementen tot aan bungalows.