Kom suppen in het Woldmeer

Kom suppen in het Woldmeer

  1. Home
  2. Kom suppen in het Woldmeer

Een van de schoonste wateren van Nederland

Suppen in het Woldmeer (Groningen) is een ervaring op zich. Je supt dan namelijk in een van de schoonste wateren van Nederland. Daarnaast vind je in Meerstad en vanaf het water vele trekpleisters zoals mooie stranden, een uitkijktoren en horecagelegenheid het StrandHuis. En je wordt omgeven door de groene natuur en mooie huizen. Dat je dat een keer vanaf het water ervaren moet hebben, lijkt ons heel helder. Hieronder twee leuke Zomer-SUP-acties om kennis te maken met het suppen op het Woldmeer. Let op: deze Zomer-SUP-acties zijn geldig tot en met eind augustus 2021.

Suppen met kinderen

Kinderen kunnen overigens ook gezellig mee suppen. Hiervoor geldt dat je je zwemdiploma’s hebt en je groot genoeg bent om een peddel te kunnen hanteren. Meestal is dit het geval vanaf 10 jaar.

Kom 2 uur suppen voor de prijs van 1 uur

Kom het Woldmeer zelf beleven vanaf de sup en huur nu voordelig bij Zeilsurfschool Meerstad. Huur een sup voor 1 uur en je krijgt er 1 uur gratis bij. Dus i.p.v. € 18,00 betaal je nu € 9,00 voor 2 uur suppen. Wil je van dit aanbod gebruik maken? Stuur dan een mail naar verhuur@watersportcentrumgroningen.nl o.v.v. ACTIE SUP WOLDMEER en vermeld in je mail je gegevens + je voorkeursdatum + tijd.

Gratis SUP beginners clinic bij aanschaf van een SUP board of korting op de beginners clinic

Bij aanschaf van een SUP board bij Watersport Meerstad krijg je een gratis SUP beginners clinic twv €17,50 als je afrekent met de couponcode SUPPENWOLDMEER.

Wil je (nog) geen eigen SUP board, maar wil je wel graag een keer een beginners clinic volgen? Bekijk dan de data van de clinics op de Facebook pagina van Watersport Meerstad en stuur een Whatsapp bericht of mail naar info@watersport-meerstad.nl met jouw voorkeursdatum. Geef aan dat je gebruik wil maken van de actie SUPPENWOLDMEER en je betaalt voor deze clinic slechts €12,50 i.p.v. €17,50.