Nieuwsoverzicht

Nieuwsarchief bekijken?

Landelijke primeur voor luchtballonnenspektakel in Meerstad

31/07/17 -

Tientallen heteluchtballonnen stijgen op vanuit ‘achtertuin’ tijdens Ballon Fiësta Op 1 en 2 september a.s. vindt de achtste editie van Ballon Fiësta Meerstad plaats. Het luchtballonnenspektakel staat ieder jaar garant voor een fantastisch schouwspel en een uitgebreid randprogramma om te … Lees meer »

Zomer openingstijden informatie- en verkoopcentrum

28/07/17 -

In verband met de zomervakantie is ons informatie- en verkoopcentrum in de periode van zaterdag 29 juli t/m zondag 3 september in de weekenden gesloten. Op alle doordeweekse dagen is zowel het projectbureau als infocentrum gewoon geopend. Lees meer

Trapveld Zuidboldersweg open!

20/07/17 -

Langs de Zuidboldersweg is in de afgelopen weken een nieuw trapveldje aangelegd. Met een omvang van 50 bij 30 meter en twee nieuwe doelen kan hier door de Meerstadjers naar hartelust gevoetbald worden. De komende weken worden de puntjes nog … Lees meer »

Op avontuur in Maisdoolhof Meerstad vanaf 22 juli

18/07/17 -

Vanaf zaterdag 22 juli kunnen alle speurneuzen weer dagelijks terecht in het vernieuwde Maisdoolhof Meerstad. De hele zomer lang kan gezocht worden naar de uitgang én naar de Meerstad-Schatkist. Deze schatkist staat iedere week op een andere plaats en bevat … Lees meer »

Ontdek Meerstad!

Filmpje Wonen, Leven & Recreeren in Meerstad Benieuwd naar het wonen, leven en recreëren in de natuur van Meerstad? Bekijk het filmpje